Home     Hokamix30 Tabletten
Hokamix30 Tabletten

Hokamix30 Tabletten


Hokamix30 Tabletten


Verpakking van 80 tabletten


Hokamix30 Tabletten

Een tablet van 30 gezondheidsbevorderende kruiden, deze zijn handig en snel te doseren. Ook zeer kieskeurige eters accepteren de tabletten doorgaans zonder moeite.


€ 12.75


Levertijd binnen 3 dagen

Inhoud*Artikelcode: 01014

 

Kruidenmix voor een gezonde huid,vacht en vitaliteit. Verbetert de vachtconditie en levert een belangrijke aanvulling van vitaminen, mineralen en sporenelementen. De in Hokamix aanwezige kruiden ondersteunen de natuurlijke lichaamsreiniging en een optimale stofwisseling. Tevens worden vitaminen, mineralen en sporenelementen aangevuld. Hierdoor is het hele lichaam in staat om optimaal te functioneren. De maag en darmen hebben de mogelijkheid om de voor het lichaam noodzakelijke voedingsstoffen via het verteringsproces beter op te nemen en eventuele tekorten in het lichaam aan te vullen.

De optimaal functionerende lever en nieren zijn weer in staat om de in het bloed aanwezige afvalstoffen uit het lichaam te filteren. Op deze wijze kunnen vele, vaak langdurige, problemen verholpen of voorkomen worden.

Gebruik

Pups: Vanaf de leeftijd van 3 weken ½ tot 1 tablet per dag.

Volwassen honden:

van 5 tot 10 kg: 2 tabletten per dag
van 10 tot 40 kg: 4 - 6 tabletten per dag
boven de 40 kg: 6 - 7 tabletten per dag
Bij het eerste gebruik van Hokamix begint u met een geringe hoeveelheid. Deze dosering bouwt u in 1 à 2 weken op naar de voorgeschreven hoeveelheid. Indien gewenst: De dosering verdubbelen, dit opbouwen in 5 dagen en deze dosering 6 weken aanhouden.

Probleemgevallen

Wanneer uw hond problemen heeft is het raadzaam om gedurende de eerste 6 weken een dubbele dosering te geven. Na deze 6 weken kunt u de normale onderhoudsdosering geven. Ook hierbij is het weer van belang om de dosering rustig op te bouwen.

Drachtige honden

Bij drachtige honden is het aan te raden reeds minimaal 6 weken voor de dekking Hokamix te gaan geven en gedurende de dracht en lactatieperiode een hogere dosering Hokamix te geven.

Let op

Hokamix is een natuurproduct, waarbij bepaalde ingrediënten na ongeveer 10 maanden langzaam aan werking verliezen. Sluit daarom altijd na gebruik goed de verpakking. Houdt u er met de aanschaf rekening mee dat u niet meer koopt dan u in circa een half jaar nodig heeft.