Home     Hokamix30 Snack
Hokamix30 Snack

Hokamix30 Snack


Hokamix30 SnackHokamix30 Snack
Kruidenmix in snoepvorm. Voor een goede gezondheid en een optimale conditie van de vacht. Geschikt voor middelgrote en grote honden.


€ 9.90


Levertijd binnen 3 dagen

Inhoud*Artikelcode: 1120

 

De in Hokamix aanwezige kruiden ondersteunen de natuurlijke lichaamsreiniging en een optimale stofwisseling. Tevens worden vitaminen, mineralen en sporenelementen aangevuld. Hierdoor is het hele lichaam in staat om optimaal te functioneren. De maag en darmen hebben de mogelijkheid om de voor het lichaam noodzakelijke voedingsstoffen via het verteringsproces beter op te nemen en eventuele  tekorten in het lichaam aan te vullen.

De optimaal functionerende lever en nieren zijn weer in staat om de in het bloed aanwezige afvalstoffen uit het lichaam te filteren. Op deze wijze kunnen vele, vaak langdurige, problemen verholpen of voorkomen worden. Ingrediënten: Hokamix is een natuurproduct welke bestaat uit een mix van 30 verschillende plantenkruiden. Deze kruiden bevatten natuurlijke vitaminen, mineralen en spoorelementen welke eventuele tekorten in het lichaam aanvullen. Maar ze bevatten ook biologisch actieve bestanddelen met elk zijn of haar eigen specifieke functie(s) in het lichaam.

Plaatselijke verschijnselen, zoals roodheid, schilfers of pukkeltjes op de huid, zijn slechts een aanwijzing voor het feit dat het gehele lichaam uit zijn evenwicht is. Door de ingewikkelde samenstelling van de medicinale planten en door het groot aantal werkzame stoffen, bezitten zij een zeer algemene werkzaamheid in het hele lichaam. Ze beïnvloeden meerdere orgaansystemen zoals het maagdarmkanaal of hart- en bloedvaten.

Gebruik

Hokamix Snack: 1 snack bevat 5 gram Hokamix poeder.

Pups: Vanaf 3 weken een halve snack per dag
Volwassen honden: 1 Hokamix Snack per 5 kg lichaamsgewicht, maximaal 4 snacks per dag
Indien gewenst: De dosering verdubbelen, dit opbouwen in 5 dagen en deze dosering 6 weken aanhouden