Home     Hokamix30 Skin & Shine
Hokamix30 Skin & Shine

Hokamix30 Skin & Shine


Hokamix30 Skin & ShineHokamix30 Skin & Shine
Skin & Shine is rijk aan Omega 3, 6 én 9 vetzuren uit koudgeperste noten. Het verbetert de huid- en vachtconditie van honden en katten aanzienlijk en werkt ontstekingsremmend.


€ 12.45


Levertijd binnen 3 dagen

Inhoud*Artikelcode: 1170

 

Omega vetzuren zijn essentieel

Dit houdt in dat het lichaam ze niet zelf aan kan maken. Omega vetzuren moeten rechtstreeks via de voeding worden ingenomen. Via het (complete) voer krijgen honden en katten deze vaak niet voldoende binnen. Door verhitting tijdens de voerproductie en het openstaan van de voerzak gaat de werking verloren. De verhouding is ook niet altijd optimaal (te veel Omega 6 ten opzichte van Omega 3). Langdurige tekorten kunnen zich uiten in kale plekken, een vettige vacht en soms huidontstekingen. Deze klachten zijn te verbeteren, maar ook te voorkomen met Skin & Shine.

Skin & Shine, een bijzonder product!

De meeste producten bevatten alleen Omega 3 en 6 op basis van visolie. Dat geeft meer risico op diarree en is korter houdbaar. Bovendien kan vis zware metalen of antibiotica bevatten. Skin & Shine is rijk aan Omega 3, 6 én 9 vetzuren uit koudgeperste noten. Tevens is het gehalte aan vitamines iets verhoogd voor een betere en snellere werking. Het aluminium pompflesje houdt (zon)licht en zuurstof tegen om de werking van de vetzuren optimaal te houden. Bovendien is het product er handig mee te doseren.

Skin & Shine is verkrijgbaar in een pompflesje met 100 ml, 250 ml of in navulfles van 1 liter.

Bij honden ook uitstekend te gebruiken in combinatie met Forte om sneller resultaat te bereiken.

Gebruik

Kleine honden en katten: 2 ml per dag
Middelgrote honden: 5 ml per dag
Grote honden: 7 ml per dag
U kunt de benodigde dosering eenvoudig over het voer doseren.