Home     Hokamix30 Gewricht+
Hokamix30 Gewricht+

Hokamix30 Gewricht+


Hokamix30 Gewricht+Hokamix30 Gewricht +
Dit product bevat een bijzondere combinatie van chondroïtinesulfaat, glucosaminoglycanen, proteoglycanen aan de Hokamix30 toegevoegd, welke een ondersteuning biedt aan het bewegingsapparaat. Het wordt aanbevolen bij de grotere hondenrassen, gezien de neiging tot HD (heupdysplasie), elleboogdysplasie, spondylose en schouderproblemen.


€ 24.65


Levertijd binnen 3 dagen

Inhoud*Artikelcode: 01155

 

Hokamix gewricht+ is Hokamix gecombineerd met Glycosaminoglycanen (mosselextract uit de groenlippige Nieuw Zeelandse mossel), Chondroïtinesulfaat en Mucopolysacariden. Zeer geschikt voor gebruik bij pijnlijke gewrichten bij het opstaan, botveranderingen (artrose, spondylose, HD, Patellaluxatie etc.), slappe banden en pezen en voor extreem grote rassen in de groeiperiode.

De in Hokamix aanwezige kruiden ondersteunen de natuurlijke lichaamsreiniging en een optimale stofwisseling. Tevens worden vitaminen, mineralen en sporenelementen aangevuld. Hierdoor is het hele lichaam in staat om optimaal te functioneren. De maag en darmen hebben de mogelijkheid om de voor het lichaam noodzakelijke voedingsstoffen via het verteringsproces beter op te nemen en eventuele  tekorten in het lichaam aan te vullen. De optimaal functionerende lever en nieren zijn weer in staat om de in het bloed aanwezige afvalstoffen uit het lichaam te filteren. Op deze wijze kunnen vele, vaak langdurige, problemen verholpen of voorkomen worden.

Gebruik

Pups: Vanaf de leeftijd van 3 weken 1 gram per kg lichaamsgewicht, maximaal 15 gram per dag
Volwassen honden: 1 gram per kg lichaamsgewicht, maximaal 15 gram per dag
Extreem grote honden, zoals bijvoorbeeld Dog, Sint Bernard, Molosser enz. mag u 20 - 25 gram per dag geven.
Bij het eerste gebruik van Hokamix Gewricht+ begint u met een geringe hoeveelheid. Bijvoorbeeld grote honden een half maatschepje, kleine honden en katten een mespuntje. Deze dosering bouwt u in 1 à 2 weken op naar de voorgeschreven hoeveelheid.

Drachtige honden

Bij drachtige honden is het aan te raden reeds minimaal 6 weken voor de dekking Hokamix Gewricht+ te gaan geven en gedurende de dracht en lactatieperiode een hogere dosering Hokamix Gewricht+ te geven.

Let op

Hokamix Gewricht+ mag in geen geval verhit worden. De temperatuur van het voer mag niet hoger dan 35 ˚C (handwarm) zijn voordat Hokamix Gewricht+ erdoor gemengd wordt. Maak nooit meer voer klaar dan voor 1 dag.

Hokamix Gewricht+ is een natuurproduct, waarbij bepaalde ingrediënten na ongeveer 10 maanden langzaam aan werking verliezen. Sluit daarom altijd na gebruik goed de verpakking. Houdt u er met de aanschaf rekening mee dat u niet meer koopt dan u in circa een half jaar nodig heeft.