Home     Hokamix Huid, Vacht, Vitaliteit Poeder
Hokamix Huid, Vacht, Vitaliteit Poeder

Hokamix Huid, Vacht, Vitaliteit Poeder


Hokamix Huid, Vacht, Vitaliteit PoederKruidenmix voor een gezonde vacht, huid en vitaliteit. Verbetert de vachtconditie en levert een belangrijke aanvulling van vitaminen, mineralen en sporenelementen.


€ 10.35


Levertijd binnen 3 dagen

Inhoud*Artikelcode: 01000

 

Werking

De in Hokamix aanwezige kruiden ondersteunen de natuurlijke lichaamsreiniging en een optimale stofwisseling. Tevens worden vitaminen, mineralen en sporenelementen aangevuld. Hierdoor is het hele lichaam in staat om optimaal te functioneren. De maag en darmen hebben de mogelijkheid om de voor het lichaam noodzakelijke voedingsstoffen via het verteringsproces beter op te nemen en eventuele tekorten in het lichaam aan te vullen. De optimaal functionerende lever en nieren zijn weer in staat om de in het bloed aanwezige afvalstoffen uit het lichaam te filteren. Op deze wijze kunnen vele, vaak langdurige, problemen verholpen of voorkomen worden.

Ingrediënten

Hokamix is een natuurproduct welke bestaat uit een mix van 30 verschillende plantenkruiden. Deze kruiden bevatten natuurlijke vitaminen, mineralen en spoorelementen welke eventuele tekorten in het lichaam aanvullen. Maar ze bevatten ook biologisch actieve bestanddelen met elk zijn of haar eigen specifieke functie(s) in het lichaam. Plaatselijke verschijnselen, zoals roodheid, schilfers of pukkeltjes op de huid, zijn slechts een aanwijzing voor het feit dat het gehele lichaam uit zijn evenwicht is. Door de ingewikkelde samenstelling van de medicinale planten en door het groot aantal werkzame stoffen, bezitten zij een zeer algemene werkzaamheid in het hele lichaam. Ze beïnvloeden meerdere orgaansystemen zoals het maagdarmkanaal of hart- en bloedvaten.

Gebruik

Pups: Vanaf de leeftijd van 3 weken 1 gram per kg lichaamsgewicht, maximaal 15 gram per dag.
Volwassen honden: 1 gram per kg lichaamsgewicht, maximaal 15 gram per dag.
Extreem grote honden, zoals bijvoorbeeld Dog, Sint Bernard, Molosser enz. mag u 20-25 gram per dag geven.
Bij het eerste gebruik van Hokamix begint u met een geringe hoeveelheid. Bijvoorbeeld grote honden een half maatschepje, kleine honden en katten een mespuntje. Deze dosering bouwt u in 1 à 2 weken op naar de voorgeschreven hoeveelheid. Indien gewenst: De dosering verdubbelen, dit opbouwen in 5 dagen en deze dosering 6 weken aanhouden.

Probleemgevallen

Wanneer uw hond problemen heeft is het raadzaam om gedurende de eerste 6 weken een dubbele dosering te geven. Na deze 6 weken kunt u de normale onderhoudsdosering geven. Ook hierbij is het weer van belang om de dosering rustig op te bouwen.

Drachtige honden

Bij drachtige honden is het aan te raden reeds minimaal 6 weken voor de dekking Hokamix te gaan geven en gedurende de dracht en lactatieperiode een hogere dosering Hokamix te geven.

Let op

Hokamix mag in geen geval verhit worden. De temperatuur van het voer mag niet hoger dan 35˚ C (handwarm) zijn voordat Hokamix erdoor gemengd wordt. Maak nooit meer voer klaar dan voor 1 dag.

Hokamix is een natuurproduct, waarbij bepaalde ingrediënten na ongeveer 10 maanden langzaam aan werking verliezen. Sluit daarom altijd na gebruik goed de verpakking. Houdt u er met de aanschaf rekening mee dat u niet meer koopt dan u in circa een half jaar nodig heeft.